Pupillen nieuws 25 september 2006

Zaaltraining
In tegenstelling tot vroeger gaan we dit jaar wat eerder in de zaal trainen. Woensdag 4 oktober is de eerste training in de zaal. Van half drie tot half vier trainen dan de jongens die geboren zijn in 1999 en 2000 en alle meisjes. Van half vier tot half vijf trainen alle andere jongens.
Voor de meisjes die bij Rianne trainen verandert er niets.
De zaal is een andere dan vorig jaar We trainen nu in het gymnastieklokaal aan de Wijk aan Duinerweg. Die staat ongeveer 100 meter vanaf de gebouwen van Van Vuuren. De training op maandag blijft de hele winter voor iedereen op de atletiekbaan van half vijf tot half zes (ook wanneer het niet zo heel mooi weer zou zijn)
Na de herfstvakantie gaat iedereen die in 1995 geboren is bij de junioren trainen. Daar komt nog een brief over. In de herfstvakantie is er op woensdag geen trainen.

Clubkampioenschap.
In tegenstelling tot sommige eerdere berichten is het clubkampioenschap dit jaar gelijk aan vorig jaar. Het is op zaterdag 7 oktober. Er zijn nu wel prijzen voor de jongens en de meisjes apart. Je hoeft je er niet vooraf voor op te geven. We gaan ervan uit dat iedereen mee gaat doen. Ook wie pas nieuw is, en de mini's Want ook voor de mini's zijn er prijzen. Wanneer je persť, maar dan ook persť niet kunt moet je het even bij Tigch afmelden. De wedstrijd begint om 11 uur. Tijdens de wedstrijd is er voor iedereen die meedoet een gratis consumptie en een versnapering. En na afloop voor iedereen gratis patat en een diploma. Verder is ook het meedoen gratis.
Allemaal goede redenen dus om zeker mee te gaan doen.
Mocht je misschien niet om 11 uur al aanwezig kunnen zijn, dan moet je het vooraf even bij Tigch melden. Dan kan hij zorgen dat je het onderdeel wat je gemist hebt, nog in mag halen.

Pupil van de week
Je hebt waarschijnlijk wel eens op de pupillen website van DEM gekeken. De nieuwsbrieven die op de training uitgedeeld worden, staan er bijvoorbeeld. En bij Agenda staan de uitslagen van alle wedstrijden en informatie over wat er gaat komen. Vanaf deze week is er een nieuwe rubriek:
De Pupil van de Week Iedere week staat daar een verhaaltje en een foto van een van de pupillen. Wil je weten of jij er bij staat? Kijk dan iedere week even.
Het adres van de website: www .tigch.nl/dem

Finale van de competitie
Zaterdag 23 september was in Alkmaar de finale van de competitie. De meisjes A.1 werden vierde maar het verschil met de derde plaats was heel miniem. 27 punten op een totaal van vijf en een half duizend. De jongens C en B waren beiden als achtste in de finale gekomen. Ze werden nu zesde en zevende. Toch weer beter dus. Bovendien liepen de C jongens op de estafette een clubrecord.


Terug
Laatst bijgewerkt op: 25.09.2006